B.O.O.S.T BATTLE

DE B.O.O.S.T BATTLE ‘N JAM IS EEN LOKALE AMSTERDAMSE HIPHOP BATTLE IN DE BIJLMER, BEDACHT DOOR DHR E. LIESDEK OPRICHTER VAN DE STICHTING WEAREONTHEMOVE. HIJ GINF MET GREGORY SHAGGY OM DEZE BATTLE TE REALISEREN. STUDIO FREE&STYLE WERD DE HOOFDLOCATIE VOOR DIT LOKAAL COMMUNITY EVENT.

DE VISIE LIGT OM EEN HIPHOP BATTLE TE CREËREN VOOR DE TALENTVOLLE JONGERE – EN DE GEVESTIGDE DANSERS IN ZUIDOOST. ZIJ DOEN MEE ALS DANSER EN DE OUDERE GENERATIE IS VERANTWOORDELIJK VOOR DE PRODUCTIE VAN HET EVENT. ZIJ BRENGEN CREATIEVE IDËEEN IN EN BRENGEN DE HIPHOP DANS COMMUNITY UIT NEDERLAND BIJ ELKAAR IN DE BIJLMER. HIER SLUITEN OOK GEREGELD DANSERS UIT EUROPA AAN.

HET UNIEKE AAN DEZE BATTLE, IS DAT ER VRIJWEL GEEN REGELS ZIJN. RESPECT, PEACE & UNITY ZIJN DE ONGESCHREVEN REGEL DIE WIJ HANTEREN. EEN DESKUNDIGE JURY KIEST WIE ZIJ DE BESTE DANSERS VINDEN IN HET MOMENT. HET RESPECT VOOR ELKAARS DANS, DE ONDERLINGE AANMOEDIGING VOOR EEN IEDER EN DE PASSIE VOOR FREESTYLE DANCE ZORGEN DAT WIJ DIT SIMPEL KUNNEN HOUDEN. HET NIVEAU VAN DE BATTLE IS IN KORTE TIJD UITGEGROEID, DAT DE BESTE HIPHOP FREESTYLERS UIT NEDERLAND HIER BIJ ELKAAR KOMEN. DE BATTLE IS RAUW, DE SFEER IS MOTIVEREND EN HET DANSNIVEAU EN GEZONDE CONCURRENTIE BLIJFT STIJGEN.

WINNAARS B.O.O.S.T. BATTLE:

B.O.O.S.T I : PREMIERE 2021 – CHIVANO

B.O.O.S.T II : NEW STUDIO 2021 – CHIVANO

B.O.O.S.T III : VIVE LA FRANCE 2022 – JUAN JOSE

B.O.O.S.T IV : 2 VS 2 2022- JEEMS & ZION

B.O.O.S.T V : KWAKU 2022- HURRAWCAIN

B.O.O.S.T VI : BRING BACK THE CHAMPZ 2022 – KESHAW

B.O.O.S.T. VII: LADIES ONLY EDITION 2022 – NEO

B.O.O.S.T. VIII: KWAKU 2023 – KESHAW

B.O.OST. IX: VOETJES VAN DE VLOER 2023 – TYRA

YOUTUBE PLAYLIST: B.O.O.S.T. III

YOUTUBE PLAYLIST: B.O.O.S.T. VI