B.O.O.S.T. BATTLE

DE B.O.O.S.T BATTLE IS EEN LOKALE AMSTERDAMSE HIPHOP BATTLE IN DE BIJLMER, BEDACHT DOOR EEN SAMENWERKING VAN ENVER LIESDEK EN GREGORY SHAGGY. STUDIO FREE&STYLE WERD DE HOOFDLOCATIE VOOR DIT LOKAAL COMMUNITY EVENT.

DE VISIE LIGT OM EEN HIPHOP BATTLE TE CREËREN VOOR DE TALENTVOLLE JONGERE – EN DE GEVESTIGDE DANSERS IN ZUIDOOST. ZIJ DOEN MEE ALS DANSER EN DE OUDERE GENERATIE IS VERANTWOORDELIJK VOOR DE PRODUCTIE VAN HET EVENT. ZIJ BRENGEN CREATIEVE IDËEEN IN EN BRENGEN DE HIPHOP DANS COMMUNITY UIT NEDERLAND BIJ ELKAAR IN DE BIJLMER. HIER SLUITEN OOK GEREGELD DANSERS UIT EUROPA AAN.

HET UNIEKE AAN DEZE BATTLE, IS DAT ER VRIJWEL GEEN REGELS ZIJN. DE ORIGINELE HIPHOP NORMEN EN WAARDEN: RESPECT, PEACE, UNITY & HAVING FUN ZIJN DE ONGESCHREVEN REGELS DIE WIJ HANTEREN. EEN DESKUNDIGE JURY KIEST WIE ZIJ DE BESTE DANSERS VINDEN IN HET MOMENT. HET RESPECT VOOR ELKAARS DANS, DE ONDERLINGE AANMOEDIGING VOOR EEN IEDER EN DE PASSIE VOOR HIP HOP FREESTYLE DANCE ZORGEN DAT WIJ DIT SIMPEL KUNNEN HOUDEN. HET NIVEAU VAN DE BATTLE IS IN KORTE TIJD UITGEGROEID, DAT DE BESTE HIPHOP FREESTYLERS UIT NEDERLAND HIER BIJ ELKAAR KOMEN. DE BATTLE IS RAUW, DE SFEER IS MOTIVEREND EN HET ALGEMEEN FREESTYLE DANCE NIVEAU IN NEDERLAND BLIJFT STIJGEN.

WINNAARS B.O.O.S.T. BATTLE:

B.O.O.S.T. I : PREMIERE SUMMER 2021 – CHIVANO

B.O.O.S.T. II : AUTUMN 2021 – CHIVANO

B.O.O.S.T. III : NEW STUDIO 2022 – JUAN JOSE

B.O.O.S.T. IV : 2 VS 2 2022- JEEMS & ZION

B.O.O.S.T. V : KWAKU SUMMERFESTIVAL 2022- HURRAWCAIN

B.O.O.S.T VI : BRING BACK THE CHAMPZ BRASAPARK 2022 – KESHAW

B.O.O.S.T. VII: LADIES ONLY EDITION 2022 – NEO

B.O.O.S.T. VIII: KWAKU SUMMER FESTIVAL 2023 – KESHAW

B.O.OST. IX: VOETJES VAN DE VLOER X AMSTERDAM BREAKING 2023 – TYRA

YOUTUBE PLAYLIST: B.O.O.S.T. VII

YOUTUBE PLAYLIST: B.O.O.S.T. III

YOUTUBE PLAYLIST: B.O.O.S.T. VI

EDITIES: