B.O.O.S.T BATTLE ‘N JAM

DE B.O.O.S.T BATTLE ‘N JAM IS EEN LOKALE HIPHOP BATTLE IN DE BIJLMER, BEDACHT DOOR DHR E. LIESDEK(STICHTING WEAREONTHEMOVE) GING HIJ MET GREGORY SHAGGY OM DEZE BATTLE TE REALISEREN. STUDIO FREE&STYLE IS DE HOOFDLOCATIE VOOR DIT LOKAAL COMMUNITY EVENT.

DE VISIE LIGT OM EEN HIPHOP BATTLE TE CREËREN VOOR DE TALENTVOLLE JONGERE – EN GEVESTIGDE DANSERS IN ZUIDOOST. ZIJ DOEN MEE ALS DANSER EN/OF ZIJN VERANTWOORDELIJK VOOR DE GEHELE PRODUCTIE. ZIJ BRENGEN IDËEEN IN EN BRENGEN DE HIPHOP DANS COMMUNITY UIT NEDERLAND BIJ ELKAAR IN DE BIJLMER. HIER SLUITEN OOK GEREGELD DANSERS UIT EUROPA AAN.

HET UNIEKE AAN DEZE BATTLE, IS DAT ER VRIJWEL GEEN REGELS ZIJN. DE DESKUNDIGE JURY KIEST SIMPELWEG WIE ZIJ DE BESTE DANSERS VINDEN IN HET MOMENT. HET RESPECT ONDER EN VOOR ELKAAR, DE ONDERLINGE AANMOEDIGING EN DE PASSIE VOOR FREESTYLE DANCE ZORGEN DAT WIJ DIT SIMPEL KUNNEN HOUDEN. HET NIVEAU VAN DE BATTLE ZORGT WEL VOOR EEN TOP 16 VOORNAMELIJK UIT DE BESTE HIPHOP FREESTYLERS UIT NEDERLAND. DE BATTLE IS RAUW, DE SFEER IS MOTIVEREND EN HET DANSNIVEAU BLIJFT STIJGEN.

WINNAARS B.O.O.S.T.:

B.O.O.S.T I : PREMIERE – CHIVANO

B.O.O.S.T II : NEW LOCATION – CHIVANO

B.O.O.S.T III : VIVE LA FRANCE – JUAN JOSE

B.O.O.S.T IV : 2VS2 – JEEMS & ZION

B.O.O.S.T V : KWAKU – HURRAWCAIN

B.O.O.S.T VI : BRING BACK THE CHAMPZ – KESHAW

B.O.O.S.T. VII: LADIES ONLY EDITION – NEO

YOUTUBE PLAYLIST: B.O.O.S.T. III

YOUTUBE PLAYLIST: B.O.O.S.T. VI