STUDIO FREE&STYLE

Vanaf februari 2020 beschikken wij over onze eigen locatie!

De Hiphop dansstudio van Amsterdam Zuidoost, waar dansers samen komen voor danslessen, freestyle jamsessions in stijlen die een sterke betrekking met het stadsdeel.

Het doel van de studio is om ten eerste dansers van Amsterdam-Zuidoost te voorzien van een ruimte waar talentontwikkeling, eigen ondernemerschap centraal staan. Daarnaast voorziet de studio gelegenheid voor diverse dans community’s, waar each one teach one centraal staat.

Binnen 1,5 jaar tijd heeft de Studio een prominente speler te zijn, als het gaat om verbinding en mogelijkheden voor dansers te maken. De Hiphop Jam staat regelmatig vol met ongeveer 40 man, met een mix van dansers uit Zuidoost, Dansstudenten MBO/HBO, Internationale Professionele Dansers en Performers. Hierbij houden we de traditie van eigentijdse black culture dans die al meer dan 30 jaar(Jazz, Break, hiphop) in de G-buurt heeft plaatsgevonden, tot stand. Deze traditie van zelfontwikkeling word bepaald door de muziek die de jonge generatie luistert. Zij sturen de muziek dan ook zelf aan.

Jams: Hiphop, Breakin’, Krump & House.

De Hiphop en Krump Jam waren sinds 2018 niet meer beschikbaar voor dansers in Zuidoost. Wij besloten hier dus nieuw leven in te blazen, maar dan zonder subsidie. Ook is gebleken dat er aardig wat breakdancers in het stadsdeel wonen, deze wordt tot stand gehouden door Finn Metsers en zijn wij verbonden aand Amsterdam House Dance, die geregeld house dance jams bij ons organiseren.

We begeleiden en adviseren talentvolle en professioneler dansers naar gerenommeerde theaterpodia, dansopleidingen en het werkveld. Maar ook de danser die zijn eerste battle wilt organiseren en daarbij hulp nodig heeft, komt bij ons over de vloer.

Daarnaast programmeren wij in freelance docenten, die ondernemen met hun eigen leden/administratie/lessen of dansworkshops

Laquelle Galdey, Etienne Groeneveld, Trisha Kolf, Merci Philips, Jurvinio Wijnstijn, Surya, Melissa Joan, Luca Tanahatoe, Gonzy(FR),

Lessen: Litefeet, Hiphop, High Heels, Afro,

Free&Style voorziet de eerste wekelijkse Litefeet Class in Nederland door Shakira Lans. Shakira is de Nederlandse expert op het gebied van deze explosieve nieuwe dansstijl die sinds een aantal jaar trending is binnen de Nederlandse Hip Hop scene. We begeleiden en adviseren talentvolle dansers naar gerenommeerde theaterpodia, dansopleidingen en het werkveld. Maar ook de danser die zijn eerste battle wilt organiseren en daarbij hulp nodig heeft, komt bij ons over de vloer.

Theater: Choreograaf Dietje, Lost Project, (Y)Our Eyes Only

Free&Style voorziet daarnaast ruimte voor (dans)theatergroepen die met hiphop of ander vormen van black arts te creëren. De lessen zijn van professionele dansdocenten die in het stadsdeel zijn opgegroeid, wonen of een sterke binding met het stadsdeel hebben. De studio faciliteert ook onze eigen danstheatervoorstelling (Y)Our Eyes Only, die vanuit het stadsdeel naar diverse theaters en culturele festivals weten te schoppen, zoals DeLaMar, Kwaku, Black Achievement, Month

De zaal is ook te huur voor trainingen, repetities, workshops, privélessen, en alles wat dansgerelateerd is.

Huren is mogelijk door stuur een DM naar @gregoryshaggy via Instagram:

Studio 1:

SPECIFICATIES:

AFMETING VLOER: 70 M2

AFMETING SPIEGELS: 18 M2

ZWARTE BALLETVLOER LICHTVERENDE STEVIGE ONDERVLOER

2X SPEAKERS AUX/BLUETOOTH VERBINDING AANWEZIG

TV met HDMI-aansluiting

KOELKAST&MAGNETRON

Studio 2:

SPECIFICATIES:

AFMETING VLOER: 25 M2

AFMETING SPIEGELS: 2 M2

Laminaatvloer LICHTVERENDE STEVIGE ONDERVLOER

1x mobiel SPEAKER AUX/BLUETOOTH VERBINDING AANWEZIG

ADRES:

PROSPECT 11, 2DE VERDIEPING

KARSPELDREEF 14, AMSTERDAM

1102 CK, AMSTERDAM

OPENBAAR VERVOER: 2 MIN. LOPEN VANAF METROSTATION BULLEWIJK

PARKEREN: BETAALDE PARKEERPLAATS VOOR DE DEUR AANWEZIG.

Parkeren kan alleen met een parkeer-app Zone: 26848 om de slagboom te openen

of via de website Parkbee, locatie Parkeergarage Hullenbergweg.

.

    -Datum
    -Tijd
    -Aantal uur
    -Aantal personen
    -Doel zaalgebruik