STUDIO FREE&STYLE

HUREN IS HET SNELST MOGELIJK DOOR EEN BERICHT TE STUREN NAAR

@GREGORYSHAGGY VIA INSTAGRAM

STUDIO FREE&STYLE

HOPTILLEPAD 2

1102 CS, AMSTERDAM

Openbaar Vervoer: 30 seconden lopen vanaf station Bullewijk

AUTO: Betaald parkeren in de naaste omgeving

Sinds februari 2020 beschikt Free&Style over onze eigen studio. Vanaf 2023 hebben wij wederom een nieuwe locatie. We begonnen bij Prospect Eleven aan de Karspeldreef, in oktober 2021 verhuisd naar de Hettenheuvelweg. Vervolgens waren tijdelijk verhuisd per november 2022 naar de Herikerbergweg bij ARENA PT.

Het ontstaan van Studio Free&Style is voortkomend uit het probleem dat er geen voorzieningen meer waren in de Bijlmermeer voor de jonge autodidactische (freestyle)dansers in stijlen de Hip hop, Krump en Break. Op basis van dit gemis, zijn wij in 2020 begonnen met de start van een eerste eigen ruimte. De dansers hadden weer een plek om samen aan hun dansskills te trainen

Binnen aanzienlijke tijd sloten hier andere danscommunities en docenten zich bij aan
In 3 jaar zijn wij uitgegroeid tot de community dance studio van Amsterdam Zuidoost. Dansers komen samen voor dansactiviteiten in diverse stijlen als Hip Hop, Krump, Break, House, Waacking, Electro, Afro en Litefeet.

De dansers komen uit het stadsdeel, volgen een dansopleiding in Nederland en/of zijn aangesloten aan een street/club dance community. We faciliteren tevens dansgroepen, ondernemende dansers en kleine dansorganisaties, die hun eigen klantenkring bouwen dmv. lessen/jams/kleine events.

Vanaf 2021 zijn wij een samenwerking begonnen met de talentontwikkeling school MBS, die jonge autodidactische dansers in overeenkomende stijlen begeleidt om hun doelen met dans. De dansers worden klaargestoomd voor optreden/wedstrijden en dance battles. Ook worden zij begeleid naar en tijdens een dansopleiding.

.

Onze eerste studio aan de Karspeldreef (feb. 2020-okt.2021)
Studio aan de Hettenheuvelweg (nov. 2021-nov. 2022)