VOETJES VAN DE VLOER

Zaterdag 24 november 2018

13:00-19:00

Stadsdeelkantoor Amsterdam Zuidoost.

Anton de Komplein 150

LINE-UP:

HOSTS: MC PANKSENICE & SHANITY ALVARES

PERFORMANCE STAGE : DJ GWNJURR

SALSA: DJ BIKKEL,

80/90’S: TBA

AFRO: TBA

BIJLMERJAM: DJ OZAI

WORKSHOPS:

KIZOMBA MIDDAG: GARCIANA

KIZOMBA AVOND: CHCLT

AFRO: ARON NORBERT

SALSA: DWIGHT (CM BROTHERS)

OPTREDENS:

Dreamkidzz, Flamboyan, Bring it on, Afromation,  Junction CREW,  Steelow AMD Generation, World of Afro, Urban Heroes, AFROF, Afrokiddos, DanceCrewDiversity, Streetmotion, The Kollective, Purple Haze,  (Y)OUR EYES ONLY en meer!!

1 VS 1 ALLSTYLE DANCE

JURY: GWNJURR, & GIORGO& TBA

KIDS DANCE CORNER:

SCHMINK, TWISTER XL

HULAHOOPING

PHOTOBOOTH:

DE VETSTE POSES VASTLEGGEN

FREESTYLE DANCECAM:

NEEM JE EIGEN DANSVIDEO OP MET EEN PROFESSIONELE CAMERAMAN  FRAAYCREATION

FOTO- EXPO:

J.A. FLU

 

Het dansfestival in Amsterdam Zuidoost, dat dans aanbiedt op locatie. In onze ogen leent Amsterdam Zuidoost zich bij uitstek voor een dergelijk evenement: het is een kleurrijk en multicultureel stadsdeel.

Bovendien zijn wij van mening dat het dans-aanbod in stadsdeel Zuidoost veel te mager is. Dat is een groot verlies, met name omdat de verschillende culturen die in dit stadsdeel verenigd zijn, daar wel om vragen. De vele culturen die in Zuidoost vertegenwoordigd zijn, verdienen een uitbreiding op het culturele aanbod; die leegte willen wij vullen met een laagdrempelig en warm festival dat draait om dans.

Workshops, Optredens, 1-ON-1 Allstyle Dance Battles en andere dansactiviteiten:

Vrij dansen, danstasjes en shirtjes  drukken,  Maak je een eigen dansvideo, poseer in een vette danspose, opfrissertje halen, foto-expo met de mooie dansfoto’s, Afrohooping, een Kids Dance Corner en nog veel meer.

 

 

 

 

 

Aftermovies van de vorige edities:

12 augustus 2017:

20 augustus 2016:

15 augustus 2015

Voetjes van de Vloer wordt mogelijk mogelijk door samenwerkingen, sponsoringen en vrijwilligers. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

J.A FLU Photography, Kwaku, Foam, Stadsdeel Zuidoost, ANA, Big Yaad Project, Joia Entertainment, AMVJ, FLEXXES, VENZO, HOOKED GATHERING, #BIJLMERBATTLE, Waternet, Orokana studios, P-team Amsterdam Zuidoost, Hampton Hilton, Fraaycreation,

Maar zou nooit mogelijk zijn zonder het danstalent van Amsterdam  en omstreken en het professioneel talent uit de rest van Nederland.